Doe de Gezondheidscheck

Een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) zorgt voor bewustwording van gezondheid van medewerkers en daardoor duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie.

Opties Gezondheidscheck:

Hoe werkt de Gezondheidscheck?

Voor het uitvoeren van de Gezondheidscheck kom ik op locatie. Samen hebben we vooraf doorgenomen hoe we de dag of dagen organiseren. Gemiddeld zal een check 15 á 30 minuten per medewerker duren, afhankelijk van de testen die uitgevoerd worden. Het signaleren van gezondheidsrisico’s zal centraal staan. Alle verkregen metingen worden alleen met de betreffende medewerker gedeeld. Na de metingen ontvangt de medewerker een persoonlijk Gezondheidspaspoort waarin alle uitkomsten direct te zien zijn. Afhankelijk van de uitkomsten kan Vitaal Personeel doorverwijzen naar andere medisch professionals of advies geven met betrekking tot leefstijl.

Voor wie is de Gezondheidscheck?

Zonder dat iemand het zich bewust is, kunnen afwijkende waarden behoorlijke gezondheidsrisico’s opleveren. Door preventief een Gezondheidscheck te doen kan dit vroegtijdig klachten en uitval voorkomen. Geen enkele organisatie is hetzelfde, daarom zorgt Vitaal Personeel altijd voor een Gezondheidscheck op maat. 

Hoe ga ik te werk

Gesprek

Hoe zit je organisatie in elkaar en wie ben ik? Samen stemmen wij af welke metingen in de Gezondheidscheck van toepassing zijn. Wat past bij de organisatie en de medewerkers.

Uitnodiging

We hebben een datum en locatie! Nu je medewerkers enthousiast maken om mee te doen. Samen nodigen we ze uit voor de Gezondheidscheck, die Vitaal Personeel 1 op 1 zal uitvoeren.

Gezondsheidscheck

We creëren een privé omgeving voor de Gezondheidscheck. Medewerkers krijgen direct inzicht in de metingen die in het Gezondheidspaspoort staat die direct meegegeven wordt.

Wat zeggen mijn klanten